شرایط طلاق در ایران✔️

    شماره تماس بهترین وکیل طلاق اصفهان
    useradmin
    ۲۸ شهریور ۱۴۰۰
    مقالات وکیل خانواده اصفهان
    442 بازدید

    شرایط طلاق در ایران

    شرایط طلاق در ایران موضوعی است که در این مقاله در خصوص آن با شما صحبت خواهیم کرد. طلاق به معنی پـایان قانونی ازدواج و جـدا شدن زوجین از یکدیگر است و در پی آن حقوق و تکالیف متقابلی که بین زوجین در هنگام ازدواج وجود داشته است از میان می‌رود. واژه طلاق از ریشه عربی و به معنی «گشودن گره» و «رها کردن» است و در فقه اسلامی «زائل کردن قید ازدواج با لفظ مخصوص» تعریف می‌شود.

    طلاق معمولاً وقتی اتفاق می‌افتد که استحکام رابطه زناشویی از بین می‌رود و میان زوجین ناسازگاری و تنش از هر نظر من جمله اختلاف فرهنگی و عدم درک متقابل ومباحث جنسی  … وجود دارد.

    در اینجا به برخی ازعوامل طلاق اشاره می شود

    1 – توقعات نامحدود و حاکم شدن روح تجمل پرستی و اسراف  

    2 – دخالت های بی جا خانواده ها

    3 – بی توجهی به خواست های یکدیگر

    4 – بد اخلاقی نسبت به یکدیگر.

    5 – هوس رانی و توجه نامشروع به خواهش های نفسانی

    طلاق به هر نوع و دلیلی که باشد یکی از مهم ترین تصمیم هایی است که هر فرد در زندگی خود می گیرد. پس بدیهی است برای طلاق هم به اندازه سایر تصمیم های مهم زندگی به دقت تمام جوانب لحاظ تا خدایی نکرده زندگی فرد دچار بحران جدی نگردد.

     


    برای مشاوره با وکیل خوب در اصفهان کلیک کنید.


     

    قطعا طلاق یکی از راهکار های زوجین برای حل مشـکلاتشان است اما آخرین راه حل!

    طلاق فقط در زمانی پیشنهاد می شود که زوجین همه راه ها را اعم از وساطتت ریش سفیدان و مشاوره با متخصصین و غیره را امتحان کرده باشند و راهی جز طلاق نمانده باشد.

    وکیل طلاق

    طلاق از هر نوعی که باشد یک پرونده حقوقی ( خانواده ) محسوب می شود و نیازمند پیگیری های قضایی و اشراف کامل به قوانین مربوط است.

    انواع طلاق در قانون کدام است؟

     

    طلاق و انواع آن از دو جهت قابل تقسیم است.

     

    الف ) این صورت که جدایی با درخواست چه کسی انجام می شود.

    ب) این که چه نوع صیغه ای برای طرفین جاری می شود.

    بند (الف) خود دارای سه دسته و نوع می باشد که عبارت است از “

    • 1) طلاق توافقی: طلاق توافقی همانطور که از نامش پیداست هر دو طرف بر روی طلاق تفاهم دارند و مشترکا دادخواست طلاق توافقی را ارائه می کنند. در این نوع طلاق زوجین باید بر روی همه مسائل از جمله مهریه، نفقه و جهریه و حضانت فرزند مشترک در صورت دارا بودن و  … توافق داشته باشند.

    • 2) طلاق به درخواست زوج : طلاقی است که به درخواست مرد انجام می پذیرد و مطابق ماده 29 قانون حمایت خانواده؛ مرد می بایست قبل از هر چیزی حق و حقوق همسرش از جمله مهریه، نفقه و اجرت المثل را مشخص نماید.

    • 3) طلاق به درخواست زوجه: طلاق از طرف زن هم که سخت ترین نوع طلاق است به درخواست زجه انجام می پذیرد.

    این طلاق یا به جهت عسر و حرج و یا تحقق یکی از شروط ضمن العقد ممکن است و از آنجا که حق طلاق علی القاعده از حقوق زوج می باشد در نتیجه؛ زوجه (زن) کار سختی تری پیش رو دارد و پیشنهاد می کنیم به همین جهت از همراهی وکیل متخصص در دعاوی خانواده استفاده نمایید.

    منظور از عسر و حرج شرایطی است که تحملش برای خانم غیر ممکن است و از این باب دچار مشقت شده است و ادامه زندگی مشترک بدین نحو برای وی میسو نباشد.

    به طور مثال یکی از این موارد عدم وجود رابطه جنسی یا نحو خاص آن در زندگی مشترک است.

     


    آیا با خدمات بهترین وکیل طلاق اصفهان آشنایی دارید؟


     

    علیرضا نوری بهترین وکیل طلاق اصفهان است

     

    شرایط طلاق در ایران از منظر دیگر و از باب جاری شدن صیغه طلاق نیز به 2 دسته تقسیم می شود.

     

    الف) طلاق رجعی: ماده ۱۱۴۸ قانون مدنی ایران می‌گوید که: «در طلاق رجعی برای شوهر در مدت عده حق رجوع است.» یعنی در زمانی که زن در مدت عده است شوهر می‌تواند رجوع کرده و رابطه زوجیت باقی بماند.

    ب)  طلاق بائن: طلاق بائن طلاقی است که برخلاف طلاق رجعی، مرد نمی تواند در ایام عده زن به زندگی مشترکش رجوع کند

    طلاق از طرف مرد به چه صورت است؟

     

    همانطور که گفته شد یکی از انواع سه گانه طلاق، به این صورت است که آقا در خواست طلاق بکند. طبق قانون حق طلاق با زوج  (آقا) است و حتی اگر به همسرش وکالت در طلاق یا همان حق طلاق را هم بدهد، این حق از خود او ساقط نمی شود. آقا این حق را دارد که به دادگاه مراجعه کند و درخواست طلاق از طرف مرد بکند.

     

    شرایط طلاق در ایران به صورت توافقی به چه صورت است؟

    طلاق توافقی بر خلاف طلاق از طرف  زوج و یا زوجه، که از جانب یکی از طرفین در دادگاه درخواست می شد، توسط هر دو نفر درخواست می شود و در این نوع طلاق آقا و خانم هر دو با طلاق تحت شرایطی موافق هستند.

    اولین شرط برای طلاق توافقی، همانطور که گفته شد توافق زوجین بر اصل طلاق است. بعد از آن باید بر روی سایر موارد من جمله مهریه و نفقه و جهزیه و حضانت فرزندان و.. نیز توافق نمایند.

    پس توافق بر روی مهریه، نفقه و حضانت فرزندان (در صورت وجود فرزند) پیش نیاز های اقدام برای طلاق توافقی است.

    در طلاق توافقی جلسات مشاوره بهزیستی الزامی است و زوجین حتما باید با شرکت در این جلسات، برگه عدم امکان سازش را از بهزیستی یا مشاور دریافت کرده و با برگه عدم امکان سازش درخواست رسیدگی برای پرونده طلاق توافقی در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنند.

     


    برای مشاوره تکمیلی در این خصوص با کارشناسان مجموعه با شماره 09028777441 تماس حاصل نمایید.


     

    وکالت در طلاق یا حق طلاق به چه صورت است؟

    طبق قانون حق طلاق با مرد است ولی مرد می تواند این حق را به همسر خود هم وکالتا بدهد که در اصطلاح حقوقی به آن وکالت در طلاق و در اصطلاح عامیانه حق طلاق گفته می شود.

    وقتی خانمی می گوید حق طلاق دارم به این معنی است که از طرف شوهرش وکالت دارد که به جای او درخواست طلاق را مطرح کند و پیگیر طلاق باشد.

    البته توجه داشته باشید که وقتی آقا به خانم وکالت در طلاق می دهد، به این معنی نیست که این حق را از خود ساقط کند. با دادن حق طلاق از طرف آقا به خانم هر دو دارای این حق خواهند بود و تحت هیچ شرایطی این حق از آقا ساقط نمی شود.

    به اصطلاح حقوقی این دو در عرض یکدیگرند.

    نکته مهم دیگر این است که اگر خانم بخواهد با وکالت در طلاقی که از طرف همسرش دارد اقدام بکند، حتما باید با تفویض وکالت به وکیل دادگستری و گرفتن وکیل دادگستری اقدام نماید.

    شاید این نوع از طلاق تنها حالتی است که داشتن وکیل اجباری است.

    پیشنهاد می شود حتما با وکلای مجموعه و متخصصین در امور خانواده جهت تنظیم وکالتنامه طلاق مشاوره تا در خصوص حدود اختیارات و در موقع اجرای صیغه طلاق مشکلی پیش نیاید.

    به عنوان نمونه بعضی از نکات مهم وکالتنامه طلاق ذیلا بررسی میشود:

    1. وکالت در طلاق باید حتما به صورت بلاعزل باشد که آقا نتواند این حق را بعد از مدتی از خانم ساقط کند
    2. وکالت در طلاق میبایست دارای حق اسقاط حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی باشد تا خانم بعد از صدور رای طلاق برای اجرا  در دادگاه به مشکل بر نخورد و سریعا بعد از صدور رای توسط قاضی برای اجرای صیغه طلاق به دفتر خانه طلاق مراجعه کند.

     


    بیشتر بخوانید: جرم توهین – نمونه رای توهین – نمونه شکایت توهین


     

    جلسات مشاوره بهزیستی برای طلاق”

    در سال های گدشته زوجین یا وکلای آنها جهت انجام طلاق و ثبت دادخواست طلاق توافقی به دفاتر خدمات قضایی مراجه می کردند و درخواست خود را ارائه می دادند. اما با بخشنامه ای اخیرا مقرر گردیددفاتر خدمات بدون داشتن گواهی مرکز غربالگری اجازه ثبت دادخواست طلاق را ندارند.

    نام دیگر این گواهی، گواهی عدم امکان سازش است که از طرف اداره بهزیستی، بعد از اتمام جلسات مشاوره قبل از طلاق به زوجین داده می شود.

    طلاق در دفتر ثبت طلاق یا دفتر خانه (محضر)

    بعد از اینکه حکم طلاق از دادگاه به آقا و خانم و یا به وکلایشان ارائه شد، طرفین یا وکلایشان می توانند با همراه داشتن کارت ملی، شناسنامه، سند ازدواج و برگه رای دادگاه به یکی از دفاتر ثبت طلاق در همان شهری که دادگاه در آن است مراجعه کنند و درخواست اجرای حکم و جاری شدن صیغه طلاق نمایند.

    مسئول اجرای حکم ابتدا به صورت آنلاین اطلاعات زوجین را در سیستم آنلاین ثبت احوال ثبت می کند و بعد از امضای آقا و خانم و یا وکیلشان صیغه را بین زن و شوهر جاری می کند.

    اگر آقا و یا خانم مایل نباشند در دفترخانه (محضر) حاضر باشند، وکیل آنها می تواند در دفتر خانه حاضر شده و اوراق را امضا نماید

    شرایط طلاق در ایران

     

    مهریه در طلاق به چه صورت است؟

    برخی از عزیزان به خاطر اطلاعات ناقص معتقدند که در برخی از طلاق ها مانند طلاق توافقی و طلاق از طرف زن مهریه به خانم تعلق نمی گیرد. اما این اطلاعات حقوقی کاملا غلط هستند. باید بگوییم که در هر نوعی از طلاق مهریه به خانم تعلق می گیرد و بدون تعیین تکلیف مهریه در زمان طلاق امکان ثبت طلاق وجود ندارد.

    چون در اکثر پرونده های طلاق توافقی و طلاق از طرف خانم مهریه بخشیده می شود، چنین تفسیری بین عامه به وجود آمده. پس در هر نوع طلاقی مهریه به زن تعلق می گیرد و زن می تواند مهریه اش را از شوهرش مطالبه کند. اما چون در اکثر موارد حق طلاق با آقا است و خانم حق طلاق یا همان وکالت در طلاق را ندارد، آقایون فقط با بخشیدن مهریه، با انجام طلاق موافقت می کنند.

    همانطور که گفته شد در طلاق توافقی هم مثل انواع دیگر طلاق مهریه وجود دارد و زوجین می توانند به هر صورت بر روی مهریه توافق کنند.

    مثلا توافق کنند کل مهریه بخشیده شود، یا خانم کل مهریه را دریافت کند. یا حتی می شود بخشی از مهریه را دریافت کرد و بخش دیگرش را بخشید و یا مثلا به جای مهریه خانم از آقا مبلغی را به عنوان وجه نقد یا سند خودرو و یا سند خانه دریافت کند. پس در هر نوعی از طلاق مهریه وجود دارد مگر در صورتی که خانم به صورت رسمی در دادگاه و یا دفتر ثبت اسناد رسمی مهریه را ببخشد.

    گواهی عدم بارداری به چه صورت است؟

    برای صدور حکم طلاق و عدم امکان سازش و نهایتا اجرای حکم طلاق در دفاتر رسمی طلاق؛ باید از عدم بارداری زوجه اطمینان حاصل شود.

    حتما توجه داشته باشید که اعتبار آزمایش عدم بارداری برای طلاق محدود است و باید حتما ظرف مهلت مقرر، صیغه طلاق را جاری کنند.

     


    با اوصاف و ویژگی های وکیل خانواده اصفهان آشنا شوید.


     

    طلاق عسر و حرجی چیست ؟

    قانون گذار در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی آورده است :

    در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می‌تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنان چه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می‌تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می‌شود.

    تبصره (۱۳۸۱/۴/۲۹) – عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه‌ی زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌گردد:

    • ۱- ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.

    • ۲- اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.

    • ۳- محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.

    • ۴- ضرب و شتم یا هرگونه سوءرفتار مستمر زوج که عرفاً با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.

    • ۵- ابتلای زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه‌ی صعب‌العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

    موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

    موارد امکان طرح دعوی طلاق از ناحیه زوجه در خصوص مسایل جنسی “

    ⦁ عنن بودن آقا: اگر شوهر توانایی برقراری رابطه جنسی و نعوظ را نداشته باشد خانم حق دادخواست طلاق را دارد. مشکل عدم نعوظ تنها به زمان عقد بستگی ندارد و در هر زمان خانم بتواند آن را ثابت کند می‌تواند درخواست طلاق دهد.

    در تعریف عنن آمده است ” بیماری جنسی ای که بر اثر آن آلت تناسلی مرد نعوظ نمی‌کند، به گونه‌ای که ناتوان از آمیزش می‌گردد.

    ⦁ سرد مزاجی: داشتن رابطه جنسی صحیح حق همه افراد متاهل است.

     گاهی آقا به دلیل داشتن مشکلات روحی و جسمی یا سابقه ارثی به سردمزاجی دچار است در این شرایط اگر خانم به دادگاه مراجعه کرده و اعلام کند شرایط برای او دشوار است می‌تواند درخواست طلاق داشته باشد.

    ⦁ عدم برقراری رابطه جنسی تعمدی: گاهی بر اثر اختلافات پیش آمده آقا از برقراری رابطه زناشویی جلوگیری می‌کند. در صورت طولانی شدن این موضوع و ابراز خانم به عسر و حرج وی می‌تواند درخواست طلاق خود را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای پیگیری طلاق ثبت کند.

    ⦁ رابطه جنسی نامتعارف: اگر خانم بیان دارد رابطه جنسی به صورتی خارج از عرف است و این موضوع از طریق مقتضی به اثبات برسد؛ درخواست طلاق او پذیرفته می‌شود.

     

    علیرضا نوری بهترین وکیل طلاق اصفهان می باشد

     

    نمونه دادخواست طلاق عسر و حرجی :

    خواهان:  خانـم………   نام پدر …………    شغل:…………   محل اقامت:……..

    خوانده:   آقای……  نام پدر:………..  شغل:……….      محل اقامت:………

    وکیل خواهان :………………

    1-طلاق به درخواست زوجه(عسر و حرج) – مطالبه خسارات دادرسی

    دلایل و منضمات:

     شناسنامه و کارت ملی خواهان به شماره………….. مورخ…………..

    تعیین خواسته و بهای آن:   

     سند ازدواج شماره……… مورخ…… دفتر رسمی ازدواج شماره……. اصفهان

    شرح دادخواست طلاق به درخواست زن (زوجه):

    ریاست محترم دادگاه خانواده

    با سلام

    احتراماً اینجانب خواهان فوق الذکر؛ مراتب دادخواهی خود را به شرح ذیل به استحضارعالی می رساند؛

    1-اینجانب  به موجب سند ازدواج شماره…….. مورخ……. به عقد نکاح دائم آقای………. (خوانده) درآمدم و حاصل این ازدواج دو دختر می باشد که هردو از دایره حضانت خارجند.

    2- خوانده مدت چهارسال است به واسطه بدرفتاری ها و پرخاشگری های مکرر و غیر قابل تحمل، جدا زندگی می کنند و به کرات نیز اینجانب را مورد ضرب و شتم قرار داده است

    فلذا با عنایت به کراهت حاصله به دلیل بدرفتاری و پرخاشگری های زوج و جدایی طولانی ایشان از اینجانب و همچنین با توجه به عسر و حرج حاصله که ادامه زندگی مشترک را برایم غیرممکن نموده است با بذل…….. هزارتومان تقاضای صدور اجازه طلاق و صدور گواهی عدم امکان سازش را دارم.

    با تشکر و تجدید احترام

     


    آیا می دانید تمکین به چه معناست و شرایط آن چیست


     

    شروط ضمن العقد مندرج در سند ازدواج؛ برای طلاق به شرح ذیل است”

    • ۱- استنکاف شوهر از دادن نفقه زن به مدت شش ماه به هر عنوان و عدم امکان الزام او به تائید نفقه و همچنین در موردی که شوهر سایر حقوق واجبه زن را به مدت شش ماه وفا نکند و اجبارا ایفا هم ممکن نباشد.

    • ۲- سوء رفتار و یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل نماید.

    • ۳- ابتلاء زوج به امراض صعب العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای زوجه مخاطره آمیز باشد.

    • ۴- جنون زوج در مواردی که فسخ نکاح شرعا ممکن نباشد.

    • ۵- عدم رعایت دستور دادگاه در مورد منع اشتغال زوج به شغلی که طبق نظر دادگاه صالح منافی با مصالح خانوادگی و حیثیت زوجه باشد.

    ادامه شروط ضمن العقد نکاح:

    • ۶- محکومیت شوهر به حکم قطعی به مجازات پنج سال حبس یا بیشتر یا به جزای نقدی که بر اثرعجز از پرداخت منجر به پنج سال بازداشت شود
    • یا به حبس و جزای نقدی که مجموعا منتهی به پنج سال یا بیشتر باز داشت شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد.

    • ۷- ابتلاء زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خلل آورد و ادامه زندگی برای زوجه دشوار باشد.

    • ۸- زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند.تشخیص ترک زندگی خانوادگی و تشخیص عذر موجه با دادگاه است و یا شش ماه متوالی بدون عذر موجه از نظر دادگاه غیبت نماید.

    • ۹- محکومیت قطعی زوج در اثرارتکاب جرم و انجام هر گونه مجازات اعم از حد وتعزیر در اثرارتکاب جرمی که مغایر با حیثیت خانوادگی وشئون زوجه باشد. تشخیص اینکه مجازات مغایر با حیثیت وشئون خانوادگی  است با توجه به وضع و موقعیت زوجه و عرف وموازین دیگر با دادگاه است.

    • ۱۰-  در صورتیکه پس از گذشت پنج سال زوجه از شوهر خود به جهت عقیم بودن و یا عوارض جسمی دیگر زوج صاحب فرزند نشود.

    • ۱۱- در صورتیکه زوج مفقودالاثر شود وظرف شش ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود.

    • ۱۲- زوج همسر دیگری بدون رضایت زوجه اختیار کند یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت ننماید.
    علیرضا نوری بهترین وکیل طلاق در اصفهان می باشد.
    •  

    نمونه رای دادگاه:

    رأی دادگاه بدوی

    خواهان و.ن. فرزند ع. به‌طرفیت خوانده م.خ. فرزند ح. دادخواست به خواسته صدور حکم طلاق جهت اجرای صیغه طلاق تسلیم دادگاه نموده است

    و در قسمتی از اظهارات خود بیان داشته به موجب تصویر سند نکاحیه پیوستی، زوجه به عقد دائمی زوج درآمده است و بنا به دلایل اینکه زوج اعتیاد به مواد مخدر دارد، برای چهار سال اول زندگی اعتیاد داشته است، سوء رفتار دارد، فحاشی و توهین می‌کند، دست به زدن دارد؛ ادامه زندگی مشترک زوجین میسر نمی‌باشد.

    زوجه حاضر است 28 عدد سکه از مهر خود را در قبال طلاق بذل کند، الباقی مهر را در آینده مطالبه خواهد کرد. در مورد جهاز در آینده مطالبه خواهد کرد. در مورد نفقه معوقه ادعائی ندارد.

    اجرت‌المثل ایام زوجیت را در آینده مطالبه خواهد کرد و حضانت طفل مشترک به زوج واگذار می‌شود. نفقه فرزند بعهده زوج می‌باشد.

    حق ملاقات، هفته ای 48 ساعت آخر هفته، برای زوجه محفوظ باشد. زوجه حملی ندارد. زوج در مقام دفاع بیان می‌کند: قبلاً اعتیاد به مواد مخدر داشته‌ام، ترک کرده ام. فحاشی و توهین نکرده‌ام.

    همسرم شب‌ها دیر به خانه می‌آید و با تلفن همراه پیامک بازی می‌کند.

    کار خانه را انجام نمی‌دهد و قول و تعهد می‌دهم برای همسرم هر کاری که می‌خواهد، انجام بدهم.

    ادامه رای:

    دادگاه با التفات به محتویات پرونده و رسیدگی به عمل آمده، ملاحظه اظهارات شاهدان طرفین دعوی که حکایت بروز اختلاف فیمابین زوجین، بخصوص شاهد تعرفه شده از سوی زوج که بیان کرده است:

    بارها اقدام به وساطت در رفع اختلاف زوجین کرده است و ملاحظه نظریه داوران تعیین شده و عدم توفیق در رفع اختلاف فی‌ما‌بین زوجین، خواسته خواهان را با دلایل ابرازی مقرون به صحت تلقی و مستنداً به ماده 1119 و 1129 و 1130 و 1133 و 1146 از قانون مدنی و ماده 24 و 25 و 26 و 27 و 28 و 29 و 31 و 32 و 33 از قانون حمایت خانواده مذکور، حکم طلاق را جهت اجرای صیغه طلاق خلع با رعایت سایر مقررات شرعی و قانونی در یکی از دفاتر رسمی طلاق را صادر و اعلام می‌نماید.

    ضمناً مدت اعتبار این گواهی ظرف شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رأی فرجامی و یا انقضای مهلت فرجام‌خواهی می‌باشد و در صورت امتناع زوج در اجرای صیغه طلاق، سردفتر طلاق نمایندگی در اجرای طلاق خواهد داشت.

    این رأی حضوری بوده و ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظر در محاکم تجدیدنظر استان تهران خواهد بود و ظرف بیست روز در موعد قانونی قابل فرجام‌خواهی در دیوانعالی کشور می‌باشد.

    رئیس شعبه 255 دادگاه عمومی خانواده تهران – اشجعی

    رأی دادگاه تجدیدنظر استان

    در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.خ. با وکالت آقای ر.ش. به‌طرفیت خانم و.ن. با وکالت آقای ح.خ. نسبت به دادنامه شماره 769 مورخه 1393/05/18 صادره از شعبه 255 دادگاه خانواده تهران، که به موجب آن با تقاضای تجدیدنظرخوانده حکم طلاق خلع صادر شده است؛ با توجه به محتویات پرونده، بنظر دادگاه اعتراض وارد است. ب

    دلیل اینکه زوجه چه در پرونده و چه در جلسه دادگاه مورخه 1393/09/18 اعلام کرده‌است که از زندگی با زوج تنفر و کراهت شدید دارم و حاضر به ادامه زندگی نیستم و دلیل محکمه‌پسندی بر ادعای خود که علت این کراهت را توجیه نماید، ارائه نکرده.

    در رابطه با اعتیاد زوج نیز برابر اقرار خود زوجه در جلسه 1393/09/18 سالها قبل مدتی از مواد استفاده کرد، ولی سالهای زیادی ترک کرده و دیگر استفاده نکرده و نمی‌کند. پس شرط ضمن عقد بنظر دادگاه محقق نشده، چون اعتیاد مضری در کار نیست.

    در رابطه با سوء رفتار زوج هم، دلیل و مدرکی ارائه نکرده است و از طرفی با وجود تنفر و کراهت شدید، حاضر به بذل حقوق مالی خود و توافق با زوج نشد و لذا دادگاه مستنداً به ماده 358 ق آ.د.م. ضمن نقض دادنامه مارالذکر، حکم به رد دعوی تجدیدنظرخوانده صادر و اعلام می‌نماید. رأی صادره پس از ابلاغ، بمدت 20 روز قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.

    رئیس و مستشار شعبه 60 دادگاه تجدیدنظر استان تهران

     

    ایا می دانستید علیرضا نوری بهترین وکیل خانواده اصفهان است

    پیامدهای طلاق

    در پایان به برخی از پیامدهای ناگوار جدایی و طلاق اشاره می شود:

    • 1 – مشکلات عاطفی

    بدون تردید مرد و زنی که مدت ها با یکدیگر زندگی کرده اند، بعد از جدا شدن از نظر عاطفی دچار بحران شدیدی خواهند شد.

    • 2 – مشکلات اجتماعی

    بسیاری از زنان بعد از طلاق امکان زیادی برای ازدواج مجدد – آن هم به طور دلخواه و شایسته – ندارند، از این رو دچار زیانی بزرگ می شوند و البته این مشکل برای مردان کمتر از زنان نخواهد بود به نحوی که عده فراوانی از آن ها همواره حسرت زندگی قبلی خود را می خورند.

    • 3 – مشکلات فرزندان

    و بالاخره پرده پایانی این قصه، داستان دردناک زندگی فرزندانی است که با طلاق والدین دچار بحران های شدید روحی و مشکلات روانی واجتماعی می شوند. ( وکیل ملکی اصفهان )

    برای دریافت هر گونه مشاوره حضوری و مشاوره تلفنی در خصوص شرایط طلاق در ایران، با وکلای دفتر حقوقی علیرضا نوری در ارتباط باشید. ضمنا می توانید از طریق آیدی alireza.nori.lawyer@ و یا هشتگ #با_ما_وکیل_خود_باشید ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

    وکیل متخصص خانواده در اصفهان علیرضا نوری

    _____

    نظرات مشتریان

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

    تماس با ما

    آخرین مقالات

    درباره ما

    دفتر وکالت علی رضا نوری با اتکا بر عنایات خداوند منان و با تمرکز بر اصولی همچون صداقت، حاکمیت قانون و اخلاق، آگاهی بخشی و امانتداری، در سال 90 در اصفهان شروع به کار نمود.

    وکلا این دفتر به منظور ارائه خدمات مطلوب تر و بهتر و با توجه به نیازهای موکلین خود، و اعتقاد به دفاع از حقیقت و پاسداری از حقوق موکلین  اقدام به قبول وکالت و ارائه خدمات مینمایند.

    تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وکیل ورشکستگی می باشد.​

    enemad-logo